WiFi mogelijkheden

WiFi Netwerken

100% bereik voor u en uw klanten

WiFi Netwerken

Draadloze netwerken bieden ongekende vrijheid en hebben de toekomst voor datacommunicatie. Of u met uw mobiele apparatuur zoals laptop, tablet of smartphone nu op uw eigen werkplek zit, in een vergaderruimte of zelfs bij de buren. De specialisten van LanSolutions zorgen ervoor dat u altijd optimaal bereik heeft met uw draadloze netwerk en een goede snelheid realiseert, maar tegelijkertijd ongewenste gebruikers buitensluit. Een goede beveiliging is immers essentieel om datagegevens binnen uw (draadloze)netwerk te beschermen. Des gewenst kunnen we hat draadloze netwerk ook uitbreiden naar een thuis locatie of andere vestiging zodat u ook daar zonder problemen draadloos kunt werken. Veel organisaties hebben hun beveiliging niet optimaal geregeld, maar halen tegelijkertijd ook niet het uiterste uit de mogelijkheden van een draadloos netwerk. Zoals printerdeling of synchronisatie van mobiele apparatuur. De specialisten van LanSolutions kunnen u adviseren zodat alle relevante mogelijkheden optimaal benut worden.

De voordelen van een goed draadloos netwerk zijn onder andere:
-Zowel op het werk als thuis geeft een draadloos netwerk overal toegang tot de relevante gegevens waardoor de productiviteit toeneemt.
-Optimaal gebruik van apparatuur en dataverbindingen.
-Grote vrijheid van werken voor u zelf en, indien van toepassing, uw klanten en bezoekers door ze toegang te geven tot een beschermde internettoegang.
-Geringe kosten voor installatie en onderhoud. Kabels trekken behoort in een groot aantal situaties tot het verleden.

Als ook u uw zakelijke netwerk draadloos wilt maken met behoud van snelheid en veiligheid, dan bent u bij LanSolutions aan het juiste adres.

Onze dienstverlening m.b.t. draadloze netwerken bestaat onder meer uit:
-Advies over aanschaf en installatie
-Installatie en activatie van draadloze netwerken.
-Configuratie van instellingen en beveiliging d.m.v. encryptie of firewalls.
-Controleren en aanpassen bestaande draadloze omgeving.
-Snelheidsoptimalisatie en selectie randapparatuur.
-Probleemoplossing.
-Security Audits om de veiligheid van uw draadloze netwerk te garanderen.