ICT helpdesk

Helpdesk

Wij helpen u graag verder

Helpdesk

Veel bedrijven in het MKB hebben behoefte aan een goed bereikbare en deskundige IT-Helpdesk, u vast ook. Directe telefonische ondersteuning bij problemen met computers (hard,- en/of software), netwerken of systemen. Soms acuut en soms een probleem dat al langer speelt maar zo echt niet verder kan.
Dan is het goed om terug te kunnen vallen op de LanSolutions. Met de LanSolutions IT-Helpdesk staat onze helpdeskmedewerk(st)er u of uw medewerker vakkundig te woord maar wel in begrijpelijke taal. Samen kunnen we op deze manier de oorzaak van het probleem proberen te achterhalen. En vaak is dit voldoende om een passende oplossing te vinden voor uw probleem. Gebruik van de LanSolutions IT-helpdesk is gratis voor klanten met een Service overeenkomst. Onze IT-Helpdesk is op werkdagen van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar.

Neem contact op met LanSolutions en vraag naar de mogelijkheden. Of laat u direct helpen zodat uw probleem zo snel mogelijk is opgelost. Bel 0174-226050. Wij helpen u graag met onze IT-Helpdesk op afstand!