Levering en onderhoud aan hardware en software

Hardware en Software

A-merken met topprestaties

Hardware en Software

LanSolutions is officieel dealer van bekende A-merken. Van deze merken leveren wij werkstations, servers, notebooks en beeldschermen. Ook voor meer specifieke hardware, waaronder harddisks en andere opslagmedia, communicatiemiddelen en hardwarematige firewalls, kunt u bij ons terecht. Als leverancier nemen wij de verantwoordelijkheid voor het functioneren van de apparatuur en programmatuur. De kwaliteit van deze hard,- en softwareproducten zijn gegarandeerd, mits de installatie proffesioneel is uitgevoerd en het product goed wordt onderhouden.

LanSolutions levert en monteert in het onderwijs naast de reguliere hardware ook digiborden, touchscreens, beamers en accessoires van alle bekende merken. Met onze ruime ervaring binnen het het onderwijs, geven wij u graag een passend advies.

LanSolutions levert, installeert en onderhoudt softwarepakketten van de gerenommeerde leveranciers. Ook andere, meer specifieke of branchegerichte software, kunnen wij voor u aanschaffen, installeren en onderhouden. LanSolutions heeft ruime ervaring met softwarepakketten die gebruikt worden in de zakelijke dienstverlening, gezondheidszorg en scholengemeenschappen.