De kracht achter uw ICT

Over ons...

... in een notendop

Het ontstaan van LanSolutions

LanSolutions is gevestigd in Nootdorp, op een steenworp afstand van Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam, Leiden en het Westland. Het bedrijf is per 1 januari 2006 ontstaan uit Prefix Automatisering, de totaal aanbieder van ICT-diensten en pc gerelateerde hardware en software binnen het MKB, het onderwijs en zorginstellingen. Prefix is gestart in 1991 en heeft zich tot aan de overname door LanSolutions steeds meer gericht op het ondersteunen en onderhouden van pc netwerken. Het zijn dan ook de medewerkers van Prefix die deze lijn hebben voortgezet onder de nieuwe naam LanSolutions - Systeembeheerder en Netwerkbeheerder.

LanSolutions bestaat uit technici met ruime ICT ervaring, waardoor LanSolutions de meeste ICT problemen kan oplossen onder het motto: 'Denk niet in problemen, maar denk in oplossingen'

Wij regelen al uw ICT gerelateerde zaken. Dit kan varieren van netwerk- en systeembeheer tot aan het verzorgen van het totale proces waaronder vervanging, installatie en advies. LanSolutions streeft naar het one stop shop principe waarbij zij optreedt als vaste partner. LanSolutions levert desgewenst ook uw hard,- en software producten. En dit alles tegen concurrerende tarieven! LanSolutions is officieel dealer van bekende A-merken. Wij streven naar een continue inzet van onze medewerkers op vooraf afgesproken tijden, met een minimale bezoekfrequentie van eens per maand.

Kortom, wij helpen u graag het maximale rendement te halen uit uw ICT infrastructuur voor een zo'n hoog mogelijke rendabiliteit van uw werksituatie!