ICT infrastructuur

Infrastructuur

Voor een stabiel en veilig netwerk

Infrastructuur

De infrastructuur van het netwerk zorgt voor de doorstroom van informatie. Dankzij de voortschrijdende technologie op het gebied van LAN-technologie hebben beheerders steeds meer mogelijkheden om de prestaties en beschikbaarheid van het netwerk optimaal af te stemmen op de eisen van de organisatie. Maar netwerken worden steeds complexer!
Het beheer van uw infrastructuur vergt daarom veel specialistische kennis op het gebied van data, spraak en beveiliging. Daarnaast zijn ook investeringen in voldoende menskracht vereist om de bedrijfskritische systemen continue te kunnen onderhouden.

LanSolutions neemt het beheer van uw complete netwerkinfrastructuur van u over zodat u zich volledig kunt richten op die taken die meer aandacht opeisen. Wij bouwen, onderhouden en monitoren uw infrastructuur preventief met Watchdog om incidenten tot een minimum te beperken. In het geval van een onverwachte storing, is een specialist binnen de afgesproken tijd op locatie om het probleem te verhelpen. U kunt dus vertrouwen op een stabiel en veilig netwerk.