werkplekbeheer

Werkplekbeheer

Altijd zorgeloos uw computer kunnen gebruiken

Werkplekbeheer

De productiviteit van ondernemingen wordt in hoge mate bepaald door efficient en onverstoord gebruik van steeds complexere werkplekken. Professioneel werkplekbeheer is dan ook van essentieel belang geworden.
Werkplekbeheer vereist echter een grote diversiteit aan kennis en kunde, wordt vaak buiten normale kantoortijden verlangd en is technisch gezien niet de meest uitdagende tak van sport. Een spagaat die het in de praktijk voor veel bedrijven moeilijk maakt om het beoogde niveau van kwaliteit en kwantiteit waar te maken. Het gevolg is dat, om ontevredenheid bij gebruikers te voorkomen en geen onnodige werkdruk bij tweede en derdelijns beheer te laten ontstaan, er vaak een relatief hoge overhead op werkplekbeheer en de servicedesk ontstaat.

LanSolutions biedt met haar werkplekbeheerdienst een kosteneffectieve werkplekbeheer-oplossing. LanSolutions verzorgt het configuratiebeheer, de afhandeling van incidenten, voeren noodzakelijke kleine wijzigingen door. Wij rapporteren u regulier op basis van onze Watchdog rapportages. Dit alles bieden wij aan tegen vaste maandelijkse kosten.