ICT projectmanagement

Projectmanagement

Wij begeleiden uw project van A to Z

Projectmanagement

Alle grote bedrijven gebruiken Prince-2 of ITIL om hun projecten te managen, maar de ICT Barometer van Ernst & Young leert ons dat ruim 70% van de projecten niet voldoet aan de gestelde eisen en dat ruim 10% niet tot werkend eindresultaat komt.
at we hier uit kunnen opmaken is dat ook met een bewezen management methodes een goed resultaat absoluut niet gegarandeerd is. De sleutel tot succes zijn goede projectmanager. Ervaren en kundige mensen die bekend zijn met de techniek, de leveranciers en daarnaast techneuten voldoende op de hoogte en in de gaten kunnen houden. LanSolutions beschikt over meerdere projectmanagers die uw project van A to Z kunnen begeleiden voor uw organisatie, zodat u zich volledig kunt richten op uw eigen kern taken. Wij monitoren de voortgang, bewaken de processen en rapporteren deze op gezette tijden aan u terug.

ICT advies
LanSolutions houdt haar klanten continu op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de ICT-markt. Vervangingen en aanpassingen worden gerelateerd aan het uitkomen van nieuwe softwareversies en nieuwe hardware. LanSolutions volgt zoveel als mogelijk de facto marktstandaarden om voor de klant een stabiel en prijstechnisch optimaal werkende ICT-omgeving te verwezenlijken en te behouden.