Systeembeheerder

Systeembeheer - ICT specialist

Voor een optimaal rendament van uw ICT omgeving

Systeembeheer - Allround ICT specialist

LanSolutions is een ervaren systeembeheerder die als allround ICT specialist zorgt voor een optimaal gebruikscomfort van het totale ICT infrastructuur binnen uw bedrijf of organisatie. Wij onderhouden, installeren, controleren en wijzigen desgewenst uw totale netwerk. Rechtenstructuren, indelingen van harde schijven en toegangscontroles worden volgens een standaardconcept voor u onderhouden, waarbij eenvoud en standaardisatie centraal staan. LanSolutions ondersteunt als systeembeheerder zowel op Microsoft als Linux gebaseerde netwerken.

Onze technische dienst brengt uw organisatie regelmatig een bezoek en ook onze helpdesk staat 7 dagen per week tot uw bschikking om u bij onverhoopte problemen weer snel op weg te helpen.

Wij verrichten binnen ons Watchdog onderhoudsconcept updates van softwareprogramma`s, zorgen dat de harddisks verschoond blijven van allerlei verkeerde bestanden en zorgen dat de noodzakelijke beveiligingen ingeschakeld worden en blijven. Dit geldt zowel voor de individuele werkplekken als voor de aanwezige server en bijbehorende back-up programmatuur. Uiteraard verzorgt LanSolutions ook de installatie van nieuwe applicatie en systeem software. Op verzoek van de klant rapporteren wij over de toegepaste software pakketten en aanwezige licenties.

De aanwezige hardware wordt regelmatig gecontroleerd en zonodig preventief vervangen of gemodificeerd. Met de installatie van RAID-systemen in de server wordt de kans op storingen en bijkomend dataverlies geminimaliseerd. LanSolutions controleert de werking van deze systemen tijdens de reguliere bezoeken met grote regelmaat. Ook randapparatuur, waaronder printers, faxen en externe opslagapparatuur vallen onder het onderhoudsconcept.