Nieuws van LanSolutions

Nieuwsfeiten

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Eduroam implementatie

01/09/'14: Eduroam implementatie Den Haag

Met je laptop of smartphone direct toegang hebben tot het internet? Dat kan met eduroam. Als student of medewerker kan je met je eigen inloggegevens van jouw instelling draadloos toegang krijgen tot een gastnetwerk binnen de SURFnet-doelgroep. LanSolutions heeft zorg gedragen voor de implementatie van Eduroam binnen het samenwerkingsverband van de Haagse scholen.

Ruckus implementatie

26/07/'14: Ruckus implementatie Leiden

LanSolutions heeft wederom een uitgebreide implemenatie van Ruckus WiFi, succesvol afgerond. Bij de klant is een roaming wireless netwerk gecreëerd wat er voor zorgt dat alle mobiele apparatuur en VoIP telefoons verspreidt over 9 filialen binnen de stad Leiden, bereik hebben en optimaal met elkaar communiceren.

Migratie Windows XP naar Windows 7

28/04/'14: Migratie Windows XP naar Windows 7

LanSolutions heeft voor het merendeel van zijn klanten projectmatig alle Windows 7 (PC) en Windows 2003 (server) software vervangen voor nieuwe besturingssystemen. Onze relaties hebben wij doormiddel van onze nieuwsbrief op de hoogte gesteld van de risico's van de verouderde Windows versies. Mocht u hier vragen over hebben kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Donatie monitoren

20/02/'14: Donatie monitoren

LanSolutions heeft in samenwerking met PEP (Participatie Emancipatie Professionals) circa 30 monitoren aan Stichting Leergeld gedoneerd. Leergeld richt zich op het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen, door deze kinderen weer mee te laten doen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten.

Ruckus implementatie

06/01/'14: Ruckus implementatie

LanSolutions heeft de eerste implemenatie van Ruckus WiFi, succesvol afgerond. Bij de klant is een roaming wireless netwerk gecreëerd wat er voor zorgt dat alle mobiele apparatuur en VoIP telefoons door het gehele pand bereik hebben en optimaal met elkaar communiceren.

hardware aktie

22/11/'13: Eindejaars hardware aktie

Het einde van 2013 komt in zicht en met het oog op het nieuwe jaar hebben wij een aktie op het gebied van nieuwe en gereviseerde hardware. In de nieuwsbriefeditie van november staan enkele aanbiedingen. Bent u nog niet ingeschreven? Schrijf je dan snel hier in.

nieuwsbrief

19/07/'13: De nieuwsbrief van LanSolutions

Wilt u altijd op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ICT of vindt u het handig om te weten wanneer wij hardware met korting aanbieden, dan is onze nieuwsbrief perfect voor u of uw bedrijf. De nieuwsbrief verschijnt circa 8 keer per jaar. Schrijf je hier in.

Hippo touchscreen

10/06/'13: Hippo touchscreen: onderwijs & MKB

LanSolutions levert naast LG, Samsung en General Touch sinds kort ook Hippo touchscreen systemen. Hippo is een gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossing binnen het onderwijs en voor presentatiedoeleinde binnen het MKB. Hippo is verkrijgbaar in de formaten 55", 65", 70" en 84" inch en wordt geleverd in combinatie met het software ActivInspire. Zie Hippo touchscreen.

Interview met LanSolutions in de COS

05/03/'13: Interview met LanSolutions in de COS

LanSolutions geeft een uitgebreid interview in de maart editie van het vakblad voor ICT in het onderwijs, de COS (Computers op School):
"LanSolutions: 'Denk niet in problemen, maar in oplossingen'. LanSolutions is totaalaanbieder van ict-diensten en pc gerelateerde hardware en software binnen het MKB, het onderwijs en zorginstellingen." Lees hier het totale interview.

The ACTIVboard people digiborden

01/01/'13: LanSolutions dealer ACTIVboard

LanSolutions is al jaren actief als ICT beheerder binnen het MKB en scholen. Een belangrijk onderdeel op het gebied van automatisering binnen het onderwijs en voor presenteren in het MKB, zijn de digiborden met beamers. LanSolutions is nu naast leverancier van SMART digiborden tevens leverancier van The ACTIVboard digiborden en beamers. Zie digiborden en ICT op scholen

Nieuwe medewerker

01/09/'12 - Nieuwe medewerker LanSolutions

Per 1 september j.l. is Ivo Eimermann in dienst getreden bij LanSolutions. Tot zijn taken behoren diverse sales en marketing activiteiten. Ivo heeft een ruime ervaring op het gebied van sales en marketing op gedaan in diverse branches. Naast deze taken heeft Ivo een specialisme in SEO (Seach Engine Optimalisation), Social Media adviezen en beheer en grafische werkzaamheden.

Website akite

16/07/'12 - W&S Koornneef wint website aktie

W&S Koornneef uit Honselersdijk is de gelukkige winnaar van onze Lan + Lan = Ontspan aktie. De aktie was in het leven geroepen om onze nieuwe website en de launching van de social media kananelen te vieren. W&S Koornneef was er als volger al vroeg bij en heeft vandaag uit handen van LanSolutions de prijs in ontvangst mogen nemen. Wij wensen jullie heel veel plezier tijdens jullie ontspan weekend of midweek in Landal GreenParks.

Social media aktie

15/05/'12 - Social media aktie

Onder het motto Lan + Lan = Ontspan hebben wij van 15 mei t/m 30 juni een social media aktie lopen. Volg ons op Twitter; @LanSolutionsNL of 'vind ons leuk' op Facebook; facebook.com/LanSolutionsNL en maak kans op een ontspan weekend voor max. 4 personen in een park van Landal GreenParks in Nederland.

Nieuwe website online

15/05/'12 - Nieuwe website online

LanSolutions timmert aan de weg en een onderdeel wat dan niet mag ontbreken is een nieuwe website. Op de vernieuwde website kunt u duidelijker en meer informatie vinden over onze diensten en producten en houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Via onze contact pagina kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen indien u een persoonlijk advies wenst over een product of dienst. Zie producten en diensten

Brochure LanSolutions

05/04/'12 - Brochure LanSolutions

In onze nieuwe bedrijfsfolder staat in een oog opslag onze diensten en producten overzichtelijk op een rijtje. U kunt de brochure in PDF formaat gratis van deze website downloaden. In de komende weken volgen ook de meer specifieke folders over diverse diensten en producten. Wilt u liever advies op maatwerk? Wij vertellen u graag over de diverse mogelijkheden. Download onze bedrijfs folder!

Socialmedia kanalen LanSolutions

02/04/'12 - Socialmedia kanalen Up and Running

Ook LanSolutions blijft niet achter op socialmedia gebied. Sinds kort zijn onze Twitter en Facebook accounts actief. Via deze kanalen kunt u met ons communiceren en houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ICT gebied. Volg ons op Twitter; @LanSolutionsNL of 'vind ons leuk' op Facebook; facebook.com/LanSolutionsNL.